Les condicions de reserva i cancel·lació de tallers i cursos de cuina a AULARI són les següents:

1. Cal abonar la totalitat de l’import de la reserva per avançat. Pots fer el pagament en línia mitjançant targeta de crèdit o dèbit a través dels servidors del sistema de pagament segur en línia. Si ho prefereixes, també podem facilitar-te el nostre número de compte per pagar mitjançant transferència bancària, o pots visitar-nos a Casetes Ca n’Oliveró, 3 per pagar en efectiu o targeta.

2. Les reserves no es consideraran formalment efectuades fins a comprovar correctament la recepció del pagament corresponent. Si per algun motiu no es pot fer aquesta comprovació, ens reservem la possibilitat de cedir la vostra plaça a una altra persona.

3. Si necessiteu canviar de plans, podeu fer-ho fins a 5 dies abans de l’hora d’inici anunciada per a cada taller o activitat. Per això, pots autogestionar la teva reserva d’aquesta manera, i si tens qualsevol dubte comunicar-nos-ho mitjançant un mail a info@aulari.cat (no tornem els diners abonats). Passat aquest termini, no s’admeten canvis ni devolucions, i només podràs cedir la teva plaça a un amic o conegut.

4. Si tenint una reserva ferma i pagada, ens avises després dels  dies previstos en el termini de cancel·lació o no et presentes al taller, no podrem fer canvis o tornar-te els diners, sota cap concepte (excepte en cas de defunció de familiar directe o ingrés hospitalari del participant (no d’un familiar). Per això caldrà acreditar-ho mitjançant documentació oficial).

5. En el moment en què finalitzis una reserva a través de la nostra web, seràs dirigit a una pàgina de confirmació de reserva i rebràs un e-mail de confirmació amb els detalls de la mateixa. La no recepció del correu electrònic de confirmació per qualsevol motiu no es considera causa justificada per sol·licitar la devolució d’una reserva.

6. Si nosaltres cancel·lem un taller perquè no s’assoleix el nombre mínim viable de participants, o per qualsevol altre motiu t’avisarem immediatament i et proposarem una alternativa o et tornarem els diners sense cap inconvenient. Ens reservem el dret a cancel·lar qualsevol activitat per qualsevol motiu al nostre criteri, sense que aquesta cancel·lació pugui comportar cap tipus de compensació més enllà de la devolució de l’import prèviament abonat pel taller cancel·lat.

7. Les reserves efectuades amb cupons-regal (no són reemborsables) també admeten canvis i cancel·lacions, però no la devolució de l’import del cupó-regal, fins i tot en aquells casos en què la cancel·lació hagi estat realitzada per AULARI. En aquests casos us donarem l’opció de participar en una altra activitat.

8. Les reserves efectuades amb accions promocionals, sorteigs, concursos o qualsevol tipus de plaça gratuïta procedent de la participació en qualsevol tipus de campanya o amb els nostres col·laboradors no admet cap mena de cancel·lació. Si no veniu al taller amb una reserva d’aquest tipus, no us podrem oferir una nova plaça en un altre taller. És la teva responsabilitat assegurar-te d’agendar correctament l’activitat en què participaràs i recorda que sempre pots donar la teva plaça a una altra persona, avisant-nos fins a 5 minuts abans del taller.

9. La realització d’una reserva a AULARI implica l’acceptació d’aquestes condicions.

Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU

Kit digital
Ves al contingut