Qui som

Coneix més sobre la història del nostre taller de cuina a Castellbisbal, Barcelona

Passió per la gastronomia

L’Aulari Taller de Cuina neix com un espai dedicat a la formació lúdica per aficionats a la gastronomia però també reuneix les característiques necessàries per la realització de altres activitats. Es un plató ideal per a rodatges o sessions fotogràfiques, un lloc adient per a tertúlies al voltant d’una taula, per fer sopars, celebracions privades o tast de vins i per a la realització de tota mena de tallers relacionats amb la cuina.

Gaudeix d’una experiència única

Disposem d’un ampli repertori de tallers de cuina que s’imparteixen en dies laborables de 19:00 a 21:30: taller d’arrossos, de tapes i aperitius, de cuina de temporada, d’elaboració de botifarres, de sushi, pastisseria, tàrtars i ceviches, de cuina catalana, …

Col·laborem amb marques per a la promoció i presentació dels seus productes, dissenyant ofertes a mida, fent demostracions, xerrades i tastets de producte.

Al costat del

Restaurant Ca l'Esteve

Ens avala una llarga trajectòria en el mon de l’ensenyament professional i aficionat en el mon de la gastronomia. Després de molts anys dedicats a la restauració, a la cuina professional i a l’ensenyament hem decidit posar en marxa el nostre propi espai, un aula de cuina o poder satisfer de manera positiva les necessitats dels nostres clients.

El nostre compromís és traslladar l’essència i la passió pròpies d’aquest cèlebre restaurant a les cuines del nostre taller de cuina a Castellbisbal, Barcelona, ​​on pretenem formar una nova generació d’amants de la gastronomia perquè el nostre segell vagi passant de generació a generació.

Contacta amb nosaltres i t’informem de tot!

Explora la nostra galeria d’imatges, una col·lecció de capturas úniques que revelen emocionants moments gastronòmics. Capturant l’essència de les experiències dels nostres alumnes en showcookings, team buildings i esdeveniments culinaris especials.

Endinsa’t en aquesta experiència gastronòmica inoblidable.

Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU

Kit digital
Skip to content