Què oferim

De la recepta a la taula: Tallers de cuina per tots el nivells

Tallers de cuina

Els tallers de cuina tenen una durada de poc més de dos hores i són participatius, es a dir, són els alumnes els qui cuinen tot seguint les instruccions per part d’un professor, cuiner o expert en la matèria.

Són tallers dirigits als aficionats a la cuina, sense la necessitat d’un nivell mínim amb la intenció de dotar als assistents dels coneixements necessaris per millorar les seves futures experiències entre fogons. Sempre en un ambient cordial i distens sense perdre de vista l’aspecte lúdic de l’activitat.

Aprendràs tècniques bàsiques de cuina, descobriràs els ingredients i els utensilis més importants per tenir èxit als fogons i adquiriràs habilitats per preparar menjars saludables i equilibrats.

En els nostres cursos de formació en gastronomia, també aprendràs a desenvolupar la teva creativitat a través de la cuina, així com a utilitzar els aliments de temporada per preparar plats saborosos.

T’oferim l’oportunitat d’explorar els sabor de la cuina mediterránia, asiàtica, llatina i francesa. Treballarem amb un equip de professionals de la gastronomia, que us guiaran durant tot el procés d’aprenentatge.

Taller d’arrossos, de cuina catalana, de sushi, de pastisseria i de xocolata, de cuina de temporada, de l’hort al plat, de Quaresma, d’aperitius i tapes, d’elaboració de botifarres, de tast de vins, d’hamburgueses, tàrtars i ceviches,… les possibilitats són múltiples i ens adaptem a les necessitats dels nostres clients.

Lloguer de l'espai

Aulari és molt més que un taller de cuina, és un espai multidisciplinari on poder fer sopars privats, shootings, presentacions de producte, team buildings, workshops o reunions de treball amb els teus equips. Rodejat de camps i vinyes dirigida per un equip professional que cuidarà tots els detalls per que el teu event o projecte tingui èxit, pocs espais de difusió podràs trobar com el nostre.

Posa’t en contacte amb nosaltres, explica’ns què necessites i ens posem a treballar-hi.

Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU

Kit digital
Skip to content